Verschillende stijlen badkamers - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verschillende stijlen badkamers


Verschillende stijlen...

Moderne badkamer...

De charme van de kleine dingen die samen komen in de badkamer. De spontane zin in het nieuwe en elke dag genieten van uw badkamer, uw badkamer als iets fascinerends en moois. Verschillende collecties van diverse merken bieden de mogelijkheid "de" moderne badkamer samen te stellen. Tijdloos, maar gecombineerd met frisse decors, vrolijke kleuren en talrijke goede en praktische ideeën, die iedere dag opnieuw u van uw moderne badkamer laten genieten.


Design badkamer...

Luxe betekent dat al het overbodige wordt weggelaten. Wat blijft is een tot de hoogste esthetiek gereduceerd design. Progressief, fraai gevormd en consequent. Voor badkamers met een individueel karakter, badkamers met voldoende ruimte voor individuele karakters. Met een design badkamer wordt een badkamer tot een unieke woonruimte gemaakt. Modern, puristisch, helder, essentieel en levendig. Design badkamers zijn exclusief, mooi en praktisch.


Landelijke badkamer...

De natuur is de inspiratie: het licht van de avondzon; de kleuren van een bloeiend landschap; de stilte in het bos. Een landelijke badkamer die de betovering en de romantiek van de natuur te vangen. Zo wordt ook de badkamer een plek van inspiratie. Met authentieke vormen, warme kleuren en hoogwaardige, natuurlijke materialen. De landelijke badkamer zorgt voor harmonie en rust. Natuurlijk genieten !


Klassieke badkamer...

De elegantie, die de tijdperken overleeft, blijft fascineren. De klassieke badkamer geeft het gevoel deel uit te maken van iets groots. De klassieke badkamer blijft actueel, wanneer deze altijd weer opnieuw wordt geïnterpreteerd. Een luxe en verzorgd gevoel. Representatief en luxueus vertalen ze historische vormen naar onze tijd. Voor een individueel, tijdloos modern levensgevoel. Van licht klassiek tot Engelse stijl.


Wellness badkamer...

Na een drukke dag is er niets fijners dan lekker ontspannen in de wellnessbadkamer. Daarom kiezen veel mensen voor een wellnessruimte. Gecombineerd in de badkamer of elders in / rondom huis. Een sauna en een whirlpool vormen vaak naast een royale douche met regendouche, massagejets en een grote koude douche, de voorwaarden voor een goede en gezonde ontspanning. Of u nu kiest voor een Finse droge sauna of een andere sauna in uw wellnessbadkamer, gegarandeerd genieten.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu