Badkamer en Suite, badkamer & slaapkamer - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Badkamer en Suite, badkamer & slaapkamer


Badkamer en Suite...


Een badkamer en suite zorgd voor een gelijkmatige overgang van slaapkamer naar de badkamer. Veelal gecombineerd met wellness is de badkamer en suite een bijzondere plaats in huis.

De badkamer is vrij toegankelijk vanuit de slaapkamer of maakt direct deel uit van het slaapgedeelte. Naast de harmonieuze overgang van materialen is de situering van het "natte" deel bijzonder belangrijk. De juiste materialen, maar ook verwarmen en ventileren maken deel uit van een goed functionerend en zorgeloos geheel.

Badkamers en suite zijn vrjwel altijd maatwerkoplossingen. Uw wensen van rust en wellness dienen naadloos op elkaar aan te sluiten; de stijl van de slaapkamer en badkamer moeten één worden.

Voor ultiem wellness  zijn opstellingen denkbaar waarbij een sauna, stoomcabine en comfortabele regendouche in combinatie met een whirlpool en wastafelcombinatie zorgen voor een weldaad aan ontspanning voor en na uw (nacht-)rust.Ontwerpers en architecten

Wij werken voor speciale maatwerkoplossingen eveneens samen met interieurarchitecten en bouwkundigen. Ervaren professionals voor het begeleiden en adviseren in styling en vormgeving, welke onze productkennis en kennis van installatie perfect aanvullen.


Bijzondere oplossingen ...

Bijzondere oplossingen en speciale toepassingen voor uw maatwerk badkamer zijn nagenoeg altijd mogelijk. In samenwerking beschikken wij over de mogelijkheid u te adviseren in een bespreek- en ontwerpruimte van onze leverancier van o.a. (high) executive badkamer- en wellnessproducten in Nederland. Indien gewenst met voldoende privacy. Wilt u hier
over meer informatie ? Klik hier voor onze contactgegevens.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu