Badkamer zonder barrieres - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Badkamer zonder barrieres

Home


Een badkamer zonder barrières...


Een badkamer zonder opstakels, zonder zorgen en voor alle leeftijden. Het interieur afgestemd op de alle indivuele wensen binnen het gezin lijkt nagenoeg onmogelijk, maar met allerlei noviteiten en verbeteringen is wellness eenvoudig af te stemmen op alle persoonlijke voorkeuren. Tevens is het comfort geschikt en afgestemd om de badkamer te blijven gebruiken met allerlei ongemaken die een mens kan overkomen.


Fiora douchevloeren SILEX ELAX
Fiora douchevloer Silex


Verhoogde gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en comfort: de op maat verkrijgbare en zeer lage douchevloeren van Fiora. Deze douchevloeren zijn flexibel en licht, voelen prettig aan en zijn slechts 10mm. dik.

De douchevloeren zijn leverbaar in verschillende kleuren en zijn een meerwaarde voor de barriere vrije badkamer voor jong en oud !Geberit AquaClean combineert aangenaam comfort, betrouwbare kwaliteit en elegant design in de badkamer. Ontdek de nieuwe wc-generatie, die met uitstekende hygiëne dagelijks aan uw welzijn bijdraagt: een warme waterstraal reinigt uw onderlichaam voorzichtig en aangenaam.

Geberit AquaClean vormt zo een aantrekkelijk alternatief voor het klassieke bidet. Voor een fris en schoon gevoel. Heel eenvoudig, met één druk op de knop.


Geberit AquaClean douche-wc Sela
Geberit douche-wc 8000
Keuco barriere vrije badkamer voor alle leeftijden
Keuco barriere vrije badkamer Plan

De onbegrensde badkamerinrichting van Keuco biedt esthetische producten en innovatieve oplossingen voor veel toepassingen.

Hoofdzakelijk voor privè, maar ook voor openbare ruimten. Keuco biedt functionale totaaloplossingen bij de inrichting van uw badkamer of toilet.

Alle individuele wensen kunnen worden samengevoegd in een totaaloplossing, moderne producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.Viega heeft een ruim assortiment slimme oplossingen voor waterspoeltechniek en nu ook de ideale oplossing binnen elk gezin.

Een wandcloset naar keuze, gemonteerd aan een Viega Eco Plus verstelbaar reservoir kan afgemonteerd alsnog 8 cm. worden versteld in hoogte.

Dit biedt de oplossing voor gezinnen met opgroeiende kinderen, maar ook waar de zithoogte belangrijk is voor optimaal comfort en gebruiksgemak.


Viega verstelbaar inbouwreservoir en wandcloset
Viega elektonisch bedieningspaneel voor optimaal comfort

meer over barriere vrije badkamers ? Bezoek onze showroom in Bussum...    Badkamers zonder barrieres. Slimme oplossingen voor uw badkamer met extra comfort. Geschikt voor alle leeftijden,
    individuele voorkeuren komen samen met Viega, Keuco, Geberit, Fiora en veel meer merken bij vosbadkamers.nl

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu