Alles over badkamers - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Alles over badkamers


Alle badkamers op een rij...

Complete badkamers
Badkamer en Suite
Barriere vrije badkamers
Alle stijlen badkamers
 

Complete badkamers

Badkamers compleet met alle luxe en comfort die u zich wenst. Misschien met een ligbad, voorzien van systeem voor optimale ontspanning en wellness in uw eigen badkamer. Badkamers met een badkamermeubel met alle praktische voordelen en kranen als sierraad voor de badkamer.

Bekijk hier meer over complete badkamers...Badkamer en Suite

Badkamers geïntegreerd of aansluitend aan uw slaapkamer. Ontspannen en verzorgend genieten van de nachtrust en opstaan met een uitgerust gevoel. Optimaal genieten van het samenzijn en profiteren van wellness rondom het slapen. De badkamer en suite is een luxe voor iedereen.

Bekijk hier meer over badkamer en suite...Barriere vrije badkamer

Een badkamer voor alle leeftijden. Veiligheid en gebruiksgemak worden gecombineerd met de luxe van de hedendaagse badkamer in een barriere vrije badkamer. Sanitair aangepast op de individuele voorkeuren en plezierig te gebruiken door andere. Een badkamer zonder zorgen.

Bekijk hier meer over barriere vrije badkamer...Alle stijlen badkamers

Badkamers afgestemd op uw huisstijl. Comfort en gebruiksgemak van uw badkamer worden moeiteloos samengevoegd met andere elementen in uw woning. Verschillende stijlen zijn herkenbaar; klassieke badkamers, landelijke badkamers, moderne badkamers, design badkamers, etc.

Bekijk hier meer over alle badkamer stijlen... 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu