Complete installatie | Installatiebedrijf M.A. Vos BV - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Complete installatie | Installatiebedrijf M.A. Vos BV


Complete installatie...
Zorgeloos verbouwen van uw badkamer, toilet, woonruimte, etc. door onze eigen ervaren installateurs. Onze ervaren monteurs verzorgen vakkundig de complete installatie en verbouwing.

Demonteren en sloopwerk, leidingwerk en elektra, stucen, timmerwerk en tegelwerk. De complete installatie en met één aanspreekpunt...  


Sloopwerk, demonteren van oude badkamer, toilet, keuken, etc.

Sloopwerk en demonteren
Het verbouwen van bv. een badkamer, toilet of keuken in een bewoond huis begint met een zorgvuldige voorbereiding. Goed en vollledig afdekken van de (werk-)ruimtes en met alle tijdelijke beperkingen de werkplek zo schoon mogelijk houden.

Hak- en breekwerk veroorzaakt echter altijd enige overlast, maar wij kunnen dit hiermee tot het minimum beperken.

Alle materialen worden door ons gestort in een container en / of verzameld door de monteurs en gescheiden afgevoerd.Leidingwerk en elektra
Leidingwerk wordt voor zover mogelijk in vloeren en wanden verwerkt. Juist daarom maken wij standaard gebruik van systemen welke aan de richtlijnen voldoen en de juiste keurmerken hebben. Dit heeft betrekking op veiligheid en duurzaamheid.

Elektra wordt aangebracht voor de centrale verlichting, lichtplan, stopcontacten tot ventilatie. Maar ook het uitbreiden of vernieuwen van de meterkast is mogelijk wanneer dit noodzakelijk is voor bv. een wasmachine, droger of stoomcabine.Leidingwerk aanbrengen in badkamer, toilet, keuken, etc.
Elektra, meterkast t.b.v. badkamer, toilet, keuken, etc.
Tegelwerk badkamer, toilet, keuken, etc.

Stucwerk en tegelwerk
Stucwerk is de ideale afwerking voor vlakke wanden en plafond, maar ook de ondergrond voor het nieuwe tegelwerk. Stucwerk kan worden uitgevoerd met verschillende materialen en afwerkingen, zoals pleisterwerk, spachtelputz tot moderne afwerkingen als beton ciré.

Wij verwerken de kleinste en de grootste wand- en vloertegels; deze zijn in allerlei maten leverbaar en wij verwerken deze ook. Van speciale patroonvloeren, mozaïeken, groot formaten, Kerlite tot de meest gebruikelijke maatvoering. De verwerkingsmaterialen en het geschikt maken van de ondergronden doen wij telkens met de daarvoor geschikte materialen en richtlijnen.Timmerwerk en montage
De uiteindelijke montage van de materialen is afgestemd op het aangebrachte leidingwerk en uw persoonlijke voorkeuren. Afgewerkt of waterdicht gemaakt in de juiste kitkleuren.

Aftimmeren of plaatsen van ramen, kozijnen en voorzetwanden verzorgen wij eveneens volledig. Zo kunt u uitgaan van een compleet afgewerkte verbouwing.


Timmerwerk badkamer, toilet, keuken, etc.
Monteren en installeren van badkamer, toilet, keuken, etc.


Complete installatie van uw badkamer, toilet, keuken, etc.  Bij Installatiebedrijf M.A. Vos BV voorzien wij u van een complete installatie en montage door eigen monteurs. Neem contact met ons op: klik hier


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu