Complete installatie | Installatiebedrijf M.A. Vos BV - Vos Badkamers BV badkamers | tegels | sanitair

vosbadkamers
badkamers | tegels | installatie
M.A. VOS BV
badkamers | tegels | installatie
035 - 69 370 18
Ga naar de inhoud

Complete installatie | Installatiebedrijf M.A. Vos BV

Complete installatie

van badkamer en toilet tot uw hele woonhuis


Zorgeloos verbouwen van uw badkamer, toilet, woonruimte, etc. door onze eigen ervaren installateurs. Onze ervaren monteurs verzorgen vakkundig de complete installatie en verbouwing.


Demonteren en sloopwerk, leidingwerk en elektra, stucen, timmerwerk en tegelwerk. De complete installatie en met één aanspreekpunt !

Sloopwerk, demonteren van oude badkamer, toilet M.A.Vos BV

Sloopwerk en demonteren


Het verbouwen van bv. een badkamer, toilet of keuken in een bewoond huis begint met een zorgvuldige voorbereiding. Goed en vollledig afdekken van de (werk-)ruimtes en met alle tijdelijke beperkingen de werkplek zo schoon mogelijk houden.

Leidingwerk en elektra


Leidingwerk wordt voor zover mogelijk in vloeren en wanden verwerkt. Juist daarom maken wij standaard gebruik van systemen welke aan de richtlijnen voldoen en de juiste keurmerken hebben. Dit heeft betrekking op veiligheid en duurzaamheid.

Elektra wordt aangebracht voor de centrale verlichting, lichtplan, stopcontacten tot ventilatie. Maar ook het uitbreiden of vernieuwen van de meterkast is mogelijk wanneer dit noodzakelijk is voor bv. een wasmachine, droger of stoomcabine.

Leidingwerk aanbrengen in badkamer, toilet, keuken, M.A. Vos BV
Leidingwerk aanbrengen in badkamer, toilet, M.A. Vos BV
Leidingwerk aanbrengen in badkamer M.A. Vos BV
Tegelwerk badkamer, toilet, keuken M.A. Vos BV

Stucwerk en tegelwerk


Stucwerk is de ideale afwerking voor vlakke wanden en plafond, maar ook de ondergrond voor het nieuwe tegelwerk. Stucwerk kan worden uitgevoerd met verschillende materialen en afwerkingen, zoals pleisterwerk, spachtelputz tot moderne afwerkingen als beton ciré.

Wij verwerken de kleinste en de grootste wand- en vloertegels; deze zijn in allerlei maten leverbaar en wij verwerken deze ook. Van speciale patroonvloeren, mozaïeken, groot formaten tot de meest gebruikelijke maatvoeringen. De verwerkingsmaterialen en het geschikt maken van de ondergronden doen wij telkens met de daarvoor geschikte materialen volgens de normen en richtlijnen.

Timmerwerk badkamer, toilet, M.A. Vos BV
Timmerwerk badkamer, toilet, keuken, M.A. Vos BV
Timmerwerk badkamers, toilet, M.A. Vos BV

Timmerwerk en montage


De uiteindelijke montage van de materialen is afgestemd op het aangebrachte leidingwerk en uw persoonlijke voorkeuren. Afgewerkt of waterdicht gemaakt in de juiste kitkleuren.

Aftimmeren of plaatsen van ramen, kozijnen en voorzetwanden verzorgen wij eveneens volledig. Zo kunt u uitgaan van een compleet afgewerkte verbouwing.


Montage badkamer, toilet, keuken, M.A. Vos BV
Tegelwerk in badkamer, toilet M.A. Vos BV
Vloerverwarming tegelvloer M.A. Vos BV


Complete installatie van uw badkamer, toilet, keuken, etc.  Bij Installatiebedrijf M.A. Vos BV voorzien wij u van een complete installatie en montage door eigen monteurs. Neem contact met ons op: klik hier


Terug naar de inhoud