Betrouwbaar comfort - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Betrouwbaar comfort

Home


Betrouwbaar comfort...
Warmwatervoorzieningen en warmtecomfort voor uw woning is eenvoudig af te stemmen op de vraag vanuit de badkamer(s), keuken, wellnessruimtes en alle andere verblijven in uw woning. Wij voorzien in alle bekende merken cv-ketels, gaswandketels en boilers. Hoofdzakelijk zijn wij gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van de bekende kwaliteitsmerken.

Vind de Remeha cv-ketel die bij u past

Altijd een optimale Remeha! Of het nu gaat om cv-ketels, thermostaten of (zonne)boilers, Remeha loopt graag warm voor warmte en alles wat daarbij hoort. Remeha dankt de goede naam aan topkwaliteit en service. Bekijk het Remeha productassortiment en bepaal met ons welk Remeha product het beste bij uw woonsituatie past.

In de zoektocht naar een passend cv-systeem is het belangrijk rekening te houden met een aantal aandachtspunten. Zo speelt het woningtype, de oppervlakte en de intensiviteit van het gebruik van warm water een belangrijke rol bij de keuze voor een passend cv-systeem.Remeha cv ketel verkoop, installatie, onderhoud
Nefit cv ketel verkoop, installatie, onderhoud

Nefit TopLine AquaPower II

Ultiem warmwatercomfort ! Met de TopLine AquaPower kiest u voor de top in hoog-rendement combiketels, als het gaat om ultiem warmwatercomfort. Direct, veel en eindeloos warm water, voor een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.

Uiteraard zorgt de TopLine AquaPower ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Met de nieuwe Low Energy pomp (tot 75% lager verbruik).
Vaillant combiketel, comfortabel en zeer energiezuinig

Een combiketel zorgt voor de verwarming van het huis maar ook voor warm water uit de kraan. In tegenstelling tot een soloketel heeft u dus geen extra boiler nodig. De Vaillant combiketel combineert hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort.

Er zijn verschillende combiketels in zowel HR als VR uitvoering. Het verschil tussen de VR en HR combiketel is het verschil in rendement; nuttig gebruik van energie. Bij een VR combiketel wordt rond de 89% van de energie omgezet in nuttige warmte. Een HR combiketel is een ketel met een rendement hoger dan 100%. Minimaal 100% van de energie wordt door de HR combiketel omgezet in nuttige warmte.


Vaillant cv ketel verkoop, installatie, onderhoud
Onderhoud, abonnement, service en tarieven

Wanneer een onderhoudscontract?

Wanneer u net een nieuwe cv-ketel hebt hoeft u zich nog niet zoveel zorgen te maken over storingen en defecten. Toch kan het raadzaam zijn direct een onderhoudscontract af te sluiten. Een aantal ketelfabrikanten heeft namelijk in de garantievoorwaarden de eis opgenomen, dat vanaf ingebruikname een jaarlijkse of tweejaarlijkse inspectie en/of onderhoudsbeurt plaatsvindt door een erkend installateur.

CV ketels van verschillende kwaliteitsmerken zijn verkrijgbaar bij M.A. Vos BV. Leveren, installeren en onderhouden van o.a. Remeha, Nefit, Vaillant combiketels. Onderhoudscontract en tarieven van cv-ketels vindt u via de link op de button.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu