De nieuwe tegelcollectie - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De nieuwe tegelcollectie

Home


De nieuwe tegelcollectie...


Telkens zijn wij op zoek naar nieuwe trends en vloer- en wandtegels om de wensen van de klant in te vullen. Wij verfrissen onze tegelcollectie voordurend, maar hebben ook de veel voorkomende tegels in ons assortiment. Wandtegels en vloertegels voor uw badkamer, toiletruimte, keuken, woonvloeren etc.

Vloer- en wandtegels
In onze collectie tegels zijn wand- en vloertegels voor alle denkbare ruimten. Vloertegels welke ideaal zijn in de badkamer, maar ook duurzame woonvloeren of halvloeren.

Wandtegels aansluitend op de vloer of van de zelfde serie als de vloertegels worden vaak gecombineerd gepresenteerd.


Keukentegels...
Hoewel er geen uitsproken keukentegel bestaat, zijn er tegels die beter geschikt zijn voor een keukenvloer of keukenwand dan de andere. De stijl van de keuken, maar ook de totale sfeer bepaald de tegelkeuze.

Kleuren dienen op elkaar te worden afgestemd en het design moet onopvallend mooi zijn om deel uit te maken van de totale sfeer, gecombineerd met de praktische voordelen van tegels.


Mozaiek & Natuursteen

Twee typen tegels die perfect samengaan ! Een mooie keramische of natuurstenen mozaiek zijn mooi in combinatie of als accent. Ook beschikken wij over een ruime collectie glasmozaiek voor de ultieme wellness-sfeer.

Natuurstenen vloeren voor de sanitaire ruimten, woonkamers of keukenvloeren in allerlei soorten en maten.


Een ruime collectie van alle soorten wand- en vloertegels...
In onze showroom hebben wij een uitgebreide collectie van vloer-en wandtegels in allerlei soorten en maten beschikbaar. De tegels worden gepresenteerd in presentatiekasten, maar ook in complete opstellingen. Veel typen zijn ook in diverse maten leverbaar en bij ons uit voorraad of snel leverbaar.

Om compleet te zijn in ons aanbod kunt u gebruik maken van de showroom van de grootste tegelleverancier van Nederland. Hier ziet u werkelijk alles ! Om deze showroom (centraal in Nederland) te bezoeken kunnen wij voor u een afspraak plannen.


Vloertegels, wandtegels, keukentegels


Vloertegels en wandtegels voor badkamer, keuken, toilet en woonkamer. Noviteiten en nieuwe trends van bekende merken tegels. Natuursteen, keramisch, glas en glasmozaiek, bezoek onze showroom voor de gehele collectie.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu