Geberit AquaClean - Vos Badkamers BV badkamers | tegels | sanitair

vosbadkamers
badkamers | tegels | installatie
M.A. VOS BV
badkamers | tegels | installatie
035 - 69 370 18
Ga naar de inhoud

Geberit AquaClean

Mera
Geberit Aquaclean
Sela
Geberit Aquaclean
Tuma
Geberit Aquaclean

Geberit Aquaclean. dé douchewc.

Geberit Mera Aquaclean
Geberit Sela Aquaclean

Geberit Aquaclean Mera


De Geberit AquaClean Mera is de meest verkochte douchewc in Europa en  legt de lat in elk opzicht hoger. De Geberit Mera is perfect voor iedereen die  zichzelf wil verwennen met een extra portie wellness. Naast de beproefde  WhirlSpray douchetechnologie en het keramiek zonder spoelrand met TurboFlush spoeltechnologie pakt de Mera uit met extra comfortfuncties.

De Geberit AquaClean Mera is leverbaar in diverse uitvoeringen en twee modellen: Geberit AquaClean Mera Comfort en Classic.

Geberit Aquaclean Sela


De uitrusting van de Geberit AquaClean Sela biedt de klassieke functies  van een Geberit douchewc. Dit zijn onder andere de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie,  de zeer stille en bijzonder efficiënte TurboFlush- spoeltechnologie,  een eenvoudig te reinigen wc-keramiek zonder spoelrand en een eenvoudig  ontkalkingsprogramma.

De nieuwe Geberit AquaClean Sela is een elegante en mooie blikvanger die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet.

Geberit Aquaclean Tuma


De Geberit AquaClean Tuma is een compacte alleskunner. De Comfort-variant is optimaal voor iedereen die waarde hecht aan een goede  prijs-kwaliteitsverhouding. Functies als de WhirlSpray douchetechnologie, de verwarmde wc-zitting, de geurzuivering of de warmeluchtföhn veranderen elk bezoek aan de badkamer in een wellness-ervaring.

Als alternatief biedt Geberit u ook een voordelige Classic-variant aan.  Dit model overtuigt met de basisfunctie van een douchewc tegen een zeer  scherpe prijs.

Geberit Tuma Aquaclean
Geberit Alba Aquaclean

Geberit Aquaclean Alba


De Geberit AquaClean Alba overtuigd door zijn aantrekkelijke design. De Alba biedt optimaal comfort door de nieuwste Geberit technologiën te combineren met een design als een normaal wandcloset. Functies als de WhirlSpray douchetechnologie, TurboFlush, etc. maken het gebruik een wellness-ervaring. Het design van de Alba AquaClean zorgt er voor dat deze toepasbaar is in vrijwel elk ontwerp

Bekijk de aanbiedingen van de Geberit Aquaclean AlbaMeraSelaTuma in onze e-Shop

Terug naar de inhoud