Tips voor planning - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Tips voor planning

Meer ...

Tips bij het plannen...

Een nieuwe badkamer of een modernisering ? Een echte droombadkamer vereist een zorgvuldige planning. Wij hebben enkele punten samengebracht om onder uw aandacht te brengen.

1.
Neem de tijd. Een nieuwe badkamer is niet gemaakt in een oogwenk. Zowel bij de planning als bij de uitvoering is geduld vereist - Houd er altijd rekening mee dat het over het algemeen een investering is voor de komende twintig jaar. Het is de moeite waard!

2.
Ervaar en gebruik uw huidige badkamer eens bewuster. Bijvoorbeeld de komende twee weken en noteer wat u hindert, wat u wilt veranderen, wat u niet wilt missen, wat u zou willen... Wat uw gewoontes zijn in de badkamer. Bedenk uw eigen plan op basis van uw voorkeuren en wensen.

3.
Neem contact op met u badkamerspecialist, bezoek de showroom en vraag naar een huisbezoek om erachter te komen of uw behoeften technisch haalbaar zijn. Tevens helpt het niet vast te houden aan een ontwerp, als een andere idee veel beter of makkelijker haalbaar is.

4.
Laat een offerte opstellen waar de sanitaire artikelen, tegels en arbeid gespecificeerd zijn. Lees de offerte zorgvuldig en weeg de toepassingen af. Maak een afspraak om deze offerte samen met uw badkamerspecilist te bespreken en de puntjes op de i te zetten. De showroom biedt u tevens de mogelijkheid om de kwaliteit aan te raken, voelen en ervaren.

5.
Vraag naast uw offerte ook om een ontwerptekening. Houd er echter rekening mee dat een plattegrond, of de situering van sanitaire objecten niet onveranderbaar is. Soms is het indicatief, maar waardevol om dit nader te bestuderen en eventueel alsnog aanpassingen te doen.

6.
Een duidelijke offerte en een ontwerp helpen u om uw droombadkamer ten uitvoer te brengen. Laat u zich hierin niet beperken; benoem wat voor u belangrijk is. Voorkom dat zaken u de komende vijftien tot twintig jaar ergeren.

7.
In de showroom bij M.A. Vos BV is een goed samenspel van sanitair, tegels, etc. - alles onder 1 dak ! Een badkamer bestaat niet uit afzonderlijke onderdelen, maar moet een goede sfeer welke een harmonieus gevoel geven. M.A. Vos BV verzorgt tevens een gespecificeerde offerte en een ontwerptekening.

 
 
Tips voor een badkamer kopen
Tips voor het plannen van een badkamer
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu