Van bad naar douche - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Van bad naar douche

Meer ...

Bestaande ligbad vervangen voor een douche...

Gebruikt u het ligbad (te) weinig ? Of geeft u de voorkeur aan een comfortabele inloopdouche ? De oplossing hoeft niet altijd een nieuwe badkamer te zijn. Voor het vervangen van uw huidige bad zijn verschillende toepassingen mogelijk.

Het bestaande bad kan worden verwijderd voor een extra lage douchebak of douchevloer, de kraan kan worden vervangen voor een comfortabele douchethermostaat met of zonder regendouche. Het nieuwe tegelwerk kan naadloos aansluiten op het bestaande wanneer u over deze tegels beschikt of misschien nog leverbaar zijn. Aanvullend kan ook een decoratieve tegel worden gebruikt of een tegel die goed combineerd met het bestaande tegelwerk.

Eenvoudige verandering...

Een dergelijke verandering gaat niet vanzelf, maar er zijn slimme oplossingen voor. Hierdoor is de doorlooptijd van het wisselen minder en is de doucheruimte, net als het bad dat verwijderd wordt, als één element in de badkamer.

Van het bijzonder geschikte flexibele materiaal voor douchevloeren zijn ook stevige wandpanelen beschikbaar. Beiden in verschillende maatvoeringen en altijd af te stemmen op uw situatie. Achter deze wandpanelen is op een eenvoudige wijze de kraan aan te passen en te combineren met alle douchewanden en inloopdouches.

De bestaande badopstelling veranderd hiermee in een mooie, zorgloze en waterdichte douche.

Meer informatie of een afspraak voor een adviesgesprek, klik hier


Badkamer met bad veranderen naar douche
Badkamer van bad naar douche
Badkamer aanpassen van bad naar douche
Badkamer douche i.p.v.bad
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu