Verwarming voor alle ruimten - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verwarming voor alle ruimten

Home


Verwarming voor alle ruimten...
Een comfortabele tempratuur in uw woning geeft een ontspannen gevoel en biedt praktische voordelen. Verwarmen d.m.v. radiatoren in de woonkamer, keuken, badkamer etc. met designradiatoren of met nostalgische stijl. Verwarmen met lage waterinhoud of vloerverwarming, wij bieden het u allemaal.

Jaga Heatwave
Jaga Strada Low H2o

Bijzonder en praktisch
Bijzondere ontwerpen, sierlijk en uniek. Er zijn speciaal ontworpen radiatoren, welke uw woonomgeving verfraaien. Bijzondere radiatoren als eyecatcher, bijvoorbeeld de Jaga Heatwave.

Deze radiatoren zijn in verschillende afmetingen en diverse kleuren leverbaar. Hierdoor is de radiator perfect op de omgeving af te stemmen in de kleur zoals u dat wilt.Traditionele radiatoren
Radiatoren zoals in de jaren '20 en '30, maar dan hoogwaardig afgewerkt en welke voldoen aan de huidige normen. Naast alle standaard mogelijkheden zijn er ook maatwerkmogelijkheden. Leverbaar in alle kleuren.

De traditionele raditoren zijn ook leverbaar in bijzondere vormen. Zo kan de radiator geleverd worden in de vorm van de wand. Rond of juist een hoekmodel in bijvoorbeeld een erker.


Zehnder Charleston radiatoren in alle maten
Zehnder Subway designradiator
Zehnder Metropolitan


Badkamerradiatoren
Design- en handdoekradiatoren speciaal voor in uw badkamer of keuken. Ideaal om uw handdoek te drogen of voor te verwarmen.

Wij hebben een ruime collectie handdoekradiatoren van de bekende kwaliteitsmerken. Uiteraard leverbaar in de gewenste kleur en in in veel afmetingen. Afgestemd om de benodigde capiciteit en de ruimte waar deze wordt aangesloten.Elektrische vloerverwarming
ideale comfortverwarming voor elke badkamer. Altijd warme voeten op het door u gewenste tijdstip. Tevens efficient in gebruik en verbruik.

Wij adviseren uitsluitend Magnum.


Magnum elektrische vloerverwarming

Vloerverwarming in uw woonkamer of...
in elke andere gewenste plek in huis. Vloerverwarming maakt het gebruik van uw woonvloer of keukenvloer nog aangenamer.

Eenvoudig te combineren met radiatoren of juist als hoofdverwarming.


Viega vloerverwarming


Verwarming voor uw badkamer, keuken, woonkamer. Maatwerk radiatoren, handdoekradiatoren, designradiatoren in alle maten en kleuren. Ook in vloerverwarmingen hebben wij een uitgebreid assortiment.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu