Villeroy & Boch Airpool Comfort - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Villeroy & Boch Airpool Comfort

Villeroy & Boch Whirlpoolsystemen

Villeroy & Boch whirlpool > Villeroy & Boch Airpool Comfort

Villeroy & Boch Airpool Comfort

Villeroy & Boch whirlpoolsystemen ...

Bubbelen in uw eigen badkamer ! Heerlijk ontspannen en het heeft een positieve uitwerking op uw gezondheid en welzijn. De combinatie van weldadige massage en warmwater ondersteunt de vermindering van stress, maakt stijve spieren los en bevordert de regenratie van lichaam en geest.

Airpool Comfort

Het luchtsysteem voor een verkwikkende massage. Bij de Airpools wordt lucht via speciale jets in het bad geblazen en fijn verdeeld.

Deze luchtjets zijn in de bodem verzonken en zorgen voor een stimulerende massage. De leidingen van de bodemjets worden na het whirlen drooggeblazen.

Villeroy & Boch Airpool

Alle systemen zijn verkrijgbaar in 2 comfort-uitvoeringen (Entry en Comfort). Tevens Combipool Invisible voor bijzondere designwensen en CombiPool Active voor bijzondere massage-effecten. Villeroy & Boch Airpool  whirlpoolsysteem koopt u eenvoudig bij officieel V&B dealer vosbadkamers.nl . Whirlpool Airpool Comfort van Villeroy & Boch is leverbaar op vrijwel alle ligbaden van Villeroy & Boch.  Kies uw ligbad met whirlpool; heeft u vragen ? 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu