Villeroy & Boch All in One - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Villeroy & Boch All in One

Home


De all-in-one badkamer van Villeroy & Boch...


Villeroy & Boch staat bekend om de vele en luxe combinatiemogelijkheden van haar badkamercollecties. Met het All in One concept heeft een complete designbadkamer in één aan te bieden. Alle badkamerbenodigdheden zijn aanwezig in dit concept, tot aan de tegels en kranen toe, waardoor er nauwelijks aanvullende producten uit andere collecties nodig zijn.  Villeroy & Boch presenteert met All in One een complete badkamer van topkwaliteit voor een zeer scherpe prijs bij M.A. Vos BV in Bussum.

Villeroy & Boch all in one badkamer
all in one badkamer van Villeroy & Boch


Villeroy & Boch all-in-one  1.0
De All in One badkamer van Villeroy & Boch 1.0 van M.A. Vos BV is samengesteld uit de volgende producten van de Verity collectie.

Wandcloset met zitting met Soft Close en Quick Release, wastafel en meubel met spiegel of spiegelkast. Uit aanvullende collecties Subway kranen, X-plane vloertegels en White & Cream wandtegels, Futurion Flat douchevloer (Quaryl) of een Oberon bad (Quaryl).Villeroy & Boch all-in-one  2.0
De All in One badkamer van Villeroy & Boch 2.0 van M.A. Vos BV is samengesteld uit de volgende producten van de Architectura collectie.

Wandcloset met zitting met Soft Close en Quick Release, 2 opzetwastafels met 2 spiegelkasten. Bernina vloertegels en White Collection wandtegels, een Architectura lig-/douchebad (Acryl). Bijpassende kranen voor bladmontage, inbouwthermostaat met comfortabele douchecombinatie.Architectura all in one badkamer van Villeroy & Boch

Het All in One badkamerconcept is exclusief te koop bij uw Villeroy & Boch Selected Dealer: M.A. Vos BV

Alle opstellingen dienen gecomplimenteerd te worden met inbouwartikelen, verwarmingen, accessoires etc.
Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden in onze showroom.


Villeroy & Boch all-in-one  OP MAAT

Naast de standaard All in One badkamer Verity en Architectura van Villeroy & Boch bieden wij u exclsuief de mogelijkheid uw eigen All in One badkamer samen te stellen met Villeroy & Boch producten.  

Zo ontstaat er een ontwerp van een Villeroy & Boch badkamer, welke helemaal is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren qua design, wellness en comfort. Bij alle Villeroy & Boch All in One OP MAAT badkamers worden de keramische artikelen uitgevoerd met GRATIS Ceramic Plus.

Villeroy & Boch All in One OP MAAT is een exclusief product van M.A. Vos BV, uw Villeroy en Boch Selected Dealer.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu