Villeroy & Boch Premium dealer - Vos Badkamers BV badkamers | tegels | sanitair

vosbadkamers
badkamers | tegels | installatie
M.A. VOS BV
badkamers | tegels | installatie
035 - 69 370 18
Ga naar de inhoud

Villeroy & Boch Premium dealer

Villeroy & Boch whirlpools
Ontdek uw
persoonlijke wellness-oplossing
en kies hier uw whirlpool
Villeroy & Boch Collaro
Karakter ontmoet stijlvol design
Verrassend subtiel en zeer aantrekkelijk
Villeroy & Boch Finion
Puristisch design gecombineerd
met geraffineerde techniek
VICLEAN-I 100
De innovatieve douche-wc
van Villeroy&Boch

Villeroy & Boch Premium


Reeds vanaf begin jaren '80 zijn wij de dealer van Villeroy & Boch producten voor de badkamer in het 't Gooi.  Een uitgebreid assortiment Premium series van Villeroy & Boch sanitair hebben wij in onze showroom opgesteld. Naast de sanitaire artikelen en kranen, hebben wij ook een ruim assortiment Villeroy & Boch tegels.

    

Villeroy & Boch Finion

Bezoek onze showroom om de serie Finion zelf te ervaren
Villeroy & Boch Finion showroom, bij premium dealer M.A. Vos BV badkamers
Villeroy & Boch Finion showroom, premium dealer vosbadkamers.nl
Villeroy & Boch Finion showroom, dealer M.A. Vos BV vosbadkamers.nl

VICLEAN-I 100

Maximaal comfort, maximale hygiëne
“Onder  de kap“ bevindt zich een zeer moderne douche-wc met een reeks  praktische functies. U kunt de temperatuur en intensiteit van de  douchestraal direct regelen met de afstandsbediening of via de app –  ervaar de zachte reiniging met warm water en geniet van de luxe. Bezoek onze showroom voor een demonstratie.


Puristisch design met geraffineerde techniek


Waar anders kan individuele stijl zo indrukwekkend tot uitdrukking komen  als in uw eigen badkamer? Finion biedt met subtiel en puristisch design  ruimte voor uw persoonlijkheid. Het hoogwaardige interieur zorgt voor  een luxueuze sfeer om te ontspannen en weerspiegelt een hoge  levenskwaliteit. Met de beste materialen zoals het keramiek TitanCeram,  veelzijdig te combineren meubels en een slimme uitrusting, definieert  designer Patrick Frey nieuwe maatstaven voor esthetiek en welzijn.  

Villeroy & Boch whirpools

Beleef wellness in een nog nooit eerder gekende perfectie en kwaliteit.


Welke wellness-variant u ook kiest: het door u gewenste whirlpoolsysteem kan met groot aantal elegante Villeroy & Boch baden gecombineerd worden.
Bezoek onze showroom voor een demonstratie van de Villeroy & Boch systeembaden.
Villeroy & Boch whirlpool systeem airpool
Villeroy & Boch whirlpool systeem hydropool
Villeroy & Boch whirlpool systeem combipool

Airpool

Bij de AirPools wordt lucht via speciale jets in het bad geblazen en fijn verdeeld. Deze luchtjets zijn in de bodem verzonken en zorgen voor een stimulerende massage. De leidingen van de bodemjets worden na het whirlen droog geblazen.

Hydropool

Het badwater wordt door een pomp uit het bad gepompt. Vervolgens komt het water via de waterjets terug het bad in. De massagestraal van de Hydropool stimuleert de spieren en houdt de lokale stofwisseling op gang. Het resterende water wordt afgevoerd.

Combipool

Alles in één: luchtjets in de bodem van het bad en waterjets (afhankelijk van het model) in het ruggedeelte, aan de zijkanten en/of in het voetengedeelte De jets aan de zijkant kunnen ook los van elkaar worden ingesteld. Zo wordt het lichaam compleet gemasseerd. Spanningen verdwijnen en de doorbloeding wordt gestimuleerd.

Villeroy & Boch Collaro

Karakter ontmoet stijlvol design


Moderne vormgeving is tegenwoordig meer dan er alleen maar aantrekkelijk  uitzien. Collaro zorgt voor een tijdloos mooie ruimte die uitnodigt om  je prettig te voelen. Stijlvol, subtiel met een mooie uitstraling.  Opvallend is de designrand, die de unieke look van de collectie  kenmerkt. Ervaar een badkamer die karakteristieke vormen, hoogwaardige  materialen en praktische functies op stijlvolle wijze combineert.

Bezoek onze showroom voor meer informatie en modellen.
Villeroy & Boch Collaro sanitair vosbadkamers.nl
Villeroy & Boch Collaro wastafelmeubel vosbadkamers.nl
Villeroy & Boch Collaro wastafels vosbadkamers.nl
Terug naar de inhoud