Waarom een vakman ? - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Waarom een vakman ?

Meer ...


Waarom een specialist...

U wilt uw badkamer en / of toilet renoveren of vernieuwen ?

Vraag uzelf af: "kan ik het zelf doen of wil ik al het werk uit handen geven aan een deskundige?" Wij helpen u om een goed besluit te nemen. Kiest u voor duurzaam en wilt u lange tijd met plezier en zekerheid gebruik maken van uw nieuwe badkamer of toilet en het een absolute meerwaarde laten zijn voor uw woning ? Kies dan voor een deskundig advies en vakkundige aanleg.

Op internet lijkt sanitair, tegels en verwarming blijkbaar goedkoper aangeboden te worden dan bij de specialist. Het verschil is echter kleiner dan zij u veelal doen laten denken. Schat de toegevoegde waarde van de badkamerspecialist goed in. Een echte badkamerspecialist is meer dan een handelaar: Wie informeert u over de juiste combinaties, mogelijkheden en uitgebreide garantie? Wie controleert voor u of uw goederen juist geleverd en volledig geleverd worden? Alle onderdelen in elkaar passen? Wie is er aansprakelijk en neemt er voor u verantwoordelijkheid? Hebt u genoeg tijd voor onderzoek om de juiste keuzes te maken, het ontvangen van de goederen en uiteindelijke controle? Bent u op de hoogte van de juridische randvoorwaarden en milieuvoorschriften?

Een badkamerspecialist voorkomt onnodige zorgen en ongemakken.
Veiligheid, comfort en kwaliteit zijn belangrijk en kunnen u worden gegarandeerd. De toegevoegde waarde van de specialist is er vanaf het advies, tijdens de uitvoering en ook daarbuiten.


En waarom jullie...

Wij zijn een specialist. Ruim 35 jaar zijn wij gespecialiseerd in badkamers, tegels en installatie.
Installatiebedrijf M.A. Vos BV is daarnaast lid van Uneto VNI, de branchevereniging voor de badkamerspecialisten en vakkundige installateurs.

Tevens zijn wij in vergelijk heel competitief in veel opzichten. Wij bieden u nagenoeg alle kwaliteitsmerken en exclusiviteiten aan tegen gunstige prijzen en voorwaarden. Daarnaast kunt u het door ons vakkundig laten installeren door onze eigen ervaren monteurs. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn wij telkens op de hoogte van de voorschriften en kunnen wij u, indien van toepassing, ook voorzien van een snelle service wanneer er onverhoopt problemen voordoen.

Zo bent u zeker van de juiste keuze, een duurzaam eindresultaat en heeft u jarenlang plezier van uw nieuwe badkamer voor de juiste prijs. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu