Wandtegels & Vloertegels - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wandtegels & Vloertegels

Wandtegels...


Wandtegels voor de badkamer, toilet, keuken etc. Allerlei mogelijkheden en kleuren om de wanden mooi en praktisch af te werken. Veel series zijn leverbaar in verschillende tegelkleuren en leverbaar in verschillende formaten. Modulair afgestemd op elkaar of de juiste combinatie tussen verschillende varianten.

In onze tegelcollectie zijn ruim 1200 wandtegels opgenomen. Ons assortiment is echter veel ruimer dan dit aantal en wij beschikken over de mogelijkheid bij verschillende fabrikanten samples te verkrijgen. Wij hebben in samenwerking met een aantal fabrikanten en groothandelaren de mogelijkheid om u de omvangrijke collectie te laten bezichtigen. In onze collectie wandtegels zijn ruim 45 merken vertegenwoordigd.


Vloertegels...


Vloertegels voor de badkamer, toilet, keuken, woonkamer, etc. Allerlei mogelijkheden en kleuren om de vloer en de wanden af te stemmen en af te werken. Ook vloertegels zijn leverbaar in verschillende kleuren en verschillende formaten. Modulair door te verwerken op de wanden in dezelfde of aansluitende kleur.  

In onze tegelcollectie zijn ruim 850 vloertegels opgenomen. Ons assortiment is echter veel ruimer dan dit aantal en wij beschikken over de mogelijkheid bij verschillende fabrikanten samples te verkrijgen. Wij hebben in samenwerking met een aantal fabrikanten en groothandelaren de mogelijkheid om u de omvangrijke collectie te laten bezichtigen. In onze collectie vloertegels zijn ruim 50 merken vertegenwoordigd.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu