Hygiene in de badkamer - Vos Badkamers BV badkamers | tegels | sanitair

vosbadkamers
badkamers | tegels | installatie
M.A. VOS BV
badkamers | tegels | installatie
035 - 69 370 18
Ga naar de inhoud

Hygiene in de badkamer

Hygiëne in de badkamer


Een badkamer wordt gebruikt en door het gebruik is er onderhoud nodig. Tegenwoordig zijn er door allerlei nieuwigheden en verbeteringen badkamers denkbaar waarbij het onderhouden er van telkens heel eenvoudig is. Hygiëne in de badkamer of in de toiletruimte is immers niet alleen fris, maar ook noodzakelijk voor een prettige en veilige wellnessomgeving.


Verschillende merken hebben een oplossing voor dit probleem: Villeroy & Boch heeft bijvoorbeeld closetzittingen met de Quick Release-technologie.

Deze kunnen met één handgreep worden verwijderd en ook even eenvoudig weer worden teruggeplaatst.
Zo kunt u de closetrand moeiteloos - ook op die anders zo moeilijk toegankelijke plekken - schoonmaken.
Daarnaast zorgt de Soft Close functie dat de closetzitting zacht en geruisloos wordt gesloten dankzij geïntegreerde dempers in de scharnieren.

Onderhoud en hygiëne in de badkamer
Onderhoud en hygiëne in badkamer


Villeroy & Boch CeramicPlus is een op nanotechnologie gebaseerde oppervlakveredeling, die bijdraagt aan het hygiënisch schoon houden van uw keramiek. Bij Catalano heet dit Cataglaze, alle Catalano keramiek is zelfs standaard voorzien van dit oppervlak.

Hierdoor is een snelle en moeiteloze reiniging met minder gebruik van water en reinigingsmiddelen mogelijk, aangezien vuil zich nauwelijks hecht en er vloeistoffen sneller afvloeien. Ideaal voor een schone en hygiënische badkamer.

Er zijn meerdere merken met een dergelijke technologie, maar de oppervlakveredeling van Villeroy & Boch en Catalano hebben zich inmiddels al miljoenen malen bewezen en voldoet aan de verwachte kwaliteitscontrole.


Onderhoud en hygiëne in badkamers

Met de innovatie DirectFlush van Villeroy & Boch en NewFlush van Catalano heeft het closet een open spoelrand. Grensverleggend voor eenvoudig onderhoud.

Dankzij innovatieve spoeltechniek kan dit closet in tegenstelling tot conventionele spoelrandloze closets worden ontworpen met een open spoelrand.

Deze ontwikkeling resulteert vooral in betere hygiënische omstandigheden, omdat de rand dankzij de opening en het geglazuurde oppervlak eenvoudiger gereinigd kan worden.


Door dagelijks gebruik van uw douchecabine wordt het glasoppervlak enorm belast. Kalk, vuil, zeep- en shampooresten zijn hardnekkig en tasten, zonder onderhoud, het glas aan.

Glasbehandelingen als Sealglas of Edelglas sluiten de poriën hermetisch af waardoor de afzetting van kalk, vuil en bacteriën tot een minimum beperkt wordt.
Gebruik voor het periodieke onderhoud de onderhoudsmiddelen uit ons assortiment. Vraag hier naar in onze showroom.


Onderhoud en hygiëne in douche en badkamer
Onderhoud en hygiëne in de douche

meer tips en toepassingen ? Bezoek onze showroom in Bussum


Hygiene in de badkamer.... eenvoudig en zorgeloos te onderhouden badkamers. Sanitair voorzien van comfort en design, maar met alle praktische voordelen in het dagelijks gebruik, bezoek onze showroom voor meer tips en toepassingen.

Ook alle onderhoudsmiddelen zijn verkrijgbaar in onze showroom. Onderhoudsproducten van de betreffende merken, maar ook voor algemeen gebruik in de badkamer. Tevens zijn alle HMK onderhoudsproducten uit voorraad leverbaar voor speciale toepassingen, zoals natuursteen.


Terug naar de inhoud