Dakwerk | Installatiebedrijf M.A. Vos BV - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dakwerk | Installatiebedrijf M.A. Vos BV


Dakwerkzaamheden...
Naast alle loodgieterswerkzaamheden in huis woning, voorzien wij ook vakkundig dakwerk. Bijvoorbeeld reparaties van zink- en loodwerk, maar ook regenwaterafvoeren en bitumen daken.

Zinken goten, loketten rondom uw schoorsteen, maar ook het aanbrengen van dakkoepels...


zinken dakgoten en zinken daken, zinkwerkzaamheden loodgietersLood-, zink- en koperwerk...
Onze ervaren monteurs kunnen voorzien in de standaard dakafwerkingen, maar ook in ambachtelijk maatwerk. Zowel zinken en koperen goten en regenwaterafvoeren, als het lood rondom de schoorsteen of bij uw dakkapel.Dakpannen...

Oud Hollandse stijl gecombineerd met verglaasde dakpannen aan oudere woningen of juist strak en doelmatig afgewerkt. Alle afwerkingen worden in overleg afgestemd op de wensen en juiste stijl.

dakwerk met lood, koper en zink, loodgieterswerk
dakwerk, loodwerk, zinkwerk, loodgieterswerk
dakbedekking vernieuwen en repareren

Bitumen daken...
Dakwerkzaamheden platte daken van uitbouwen of dakkapellen worden vaak gebrand met bitumen dakbedekking, afgewerkt met zinken deklijsten. Allen voorzien van certificaten conform de laatste normen.

Wij maken nieuw dakwerk, maar wij repareren ook bestaande daken.


Dakwerkzaamheden, loodwerk, zinkwerk, koperwerk en regenwaterafvoeren. Bij Installatiebedrijf M.A. Vos BV voorzien wij u van een doelmatige, ambachtelijk of maatwerk oplossing. Neem contact met ons op: klik hier


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu