Villeroy & Boch Hydropool Entry - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Villeroy & Boch Hydropool Entry

Villeroy & Boch Whirlpoolsystemen

Villeroy & Boch whirlpool > Villeroy & Boch Hydropool Entry

Villeroy & Boch Hydropool Entry

Villeroy & Boch whirlpoolsystemen ...

Bubbelen in uw eigen badkamer ! Heerlijk ontspannen en het heeft een positieve uitwerking op uw gezondheid en welzijn. De combinatie van weldadige massage en warmwater ondersteunt de vermindering van stress, maakt stijve spieren los en bevordert de regenratie van lichaam en geest.

Hydropool Entry

Het watersysteem voor een doelgerichte massage van het lichaam. Een pomp zorgt ervoor dat badwater wordt weggepompt en via de waterjets weer wordt teruggeleid naar het bad. De massagestraal van de HydroPool stimuleert de spieren en de lokale stofwisseling. Het restwater wordt afgevoerd.


Villeroy & Boch Hydropool

Alle systemen zijn verkrijgbaar in 2 comfort-uitvoeringen (Entry en Comfort). Tevens Combipool Invisible voor bijzondere designwensen en CombiPool Active voor bijzondere massage-effecten. Villeroy & Boch Hydropool Entry whirlpoolsysteem koopt u eenvoudig bij officieel V&B dealer vosbadkamers.nl . Whirlpool Hydropool Entry van Villeroy & Boch is leverbaar op vrijwel alle ligbaden van Villeroy & Boch.  Kies uw ligbad met whirlpool; heeft u vragen ? 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu