Woonvloeren - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Woonvloeren


Woonvloeren...


Een duurzame woonvloer. Een vloer in de woonkamer, keuken, hal, etc met vloertegels is duurzaam en praktisch. Het is bestand tegen veel ongemakken en zeer slijtvast voor intensief gebruik. Bovendien is het mogelijk om in combinatie de vloer te verwarmen voor optimaal comfort en gebruikscomfort.

Vloertegels zijn leverbaar van verschillende merken en fabrikanten in diverse kleuren en afmetingen. Ook zijn er vloertegels leverbaar welke extra dun zijn voor het toepassen in bestaande ruimten of het maken van bijzondere oplossingen.

Vloertegels bieden veel voordelen, maar zeker bij een keukenvloer extra verstandig. Een keuken is immers een intensief gebruikte ruimte, waar een degelijke vloertegel praktisch de beste oplossing is. Afgestemd op de sfeer en de kleuren om een optimale combinatie te maken met wandkleuren en meubelen.

In onze tegelcollectie zijn ruim 850 vloertegels opgenomen. Ons assortiment is echter veel ruimer dan dit aantal en wij beschikken over de mogelijkheid bij verschillende fabrikanten samples te verkrijgen. Wij hebben in samenwerking met een aantal fabrikanten en groothandelaren de mogelijkheid om u de omvangrijke collectie te laten bezichtigen. In onze collectie vloertegels zijn ruim 50 merken vertegenwoordigd.


Vloerverwarming in uw woonkamer of...

in elke andere gewenste plek in huis. Vloerverwarming maakt het gebruik van uw woonvloer of keukenvloer nog aangenamer.

Alle vloertegels in onze collectie zijn te combineren met vloerverwarming. Hierdoor is de vloer aangenaam op temperatuur op de juiste momenten. Eenvoudig te combineren met de radiatoren als bijverwarming of aan te brengen als hoofdverwarming.Vloerverwarming voor keuken, woonkamer, woonvloeren
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu